16 jun. 2013

Nog steeds thuis

Ja, wij hebben heerlijk geslapen vannacht. Ik stond vanmorgen redelijk fit en fruitig op.
Gisteravond lag ik er ook vroeg in want ik had mij voorgenomen om de wedstrijd 'Ned-Italië onder de 21' vanuit m'n bedstee te gaan kijken. Maar, de vermoeidheid sloeg nogal snel toe waardoor ik zelfs de aftrap niet heb gezien! Voordat de spelers het veld opliepen lag ik al te pitten. Ook lekker :)
Kort voor het einde van de wedstrijd keek ik nog even om te zien hoe de stand was. Juist op dat moment schoten die verschrikkelijke Italianen Nederland op achterstand. 0-1! En daarna gingen die Italianen om elk wissewasje op de grond liggen. Wat een zielige aanstellers zeg! 't Is maar goed dat we de Fyra hebben afbesteld! :):)

Bij ons vertrek uit het LUMC, kreeg ik een vuilniszak vol medicijnen mee. Want ondanks dat ik nu thuis ben, gaat het hele 'circus medicijnen slikken' natuurlijk gewoon door. U hebt gezien dat dit niet 1 aspirine per dag is, maar bijna een halve pond-zak M&M's. Zolang ik die medicijnen moet slikken, nuttig ik bijna 6 'maaltijden' per dag. De ene maaltijd bestaat uit de gebruikelijke voedselmaaltijd en de andere uit die pillen. Het medicinale 'toetje' zal ik maar zeggen.
Om enig zicht te krijgen op die hoeveelheid gifpillen en welke precies wanneer geslikt moeten worden, is Marlies er eens goed voor gaan zitten. En als Marlies er niet uitkomt, moeten we toch maar overwegen om tijdelijk een administratieve kracht in te huren die het een en ander uit gaat zoeken en vervolgens bij gaat houden. Een bijbeunende apothekersassistente is misschien een goed idee :):)

4 opmerkingen:

SandersBlog zei

Heerlijk!!! Er gaat niets boven thuis!!!

Bregina zei

Zo'n eigen bedje slaapt toch altijd het best he.

En een dikke pluim voor je steun en toeverlaat Marlies!!

yvonne zei

haha en nu maar hopen dat marliesje héél goed tellen kan!
groetjes van mij

Bas zei

Dat kan ik me nog wel herinneren van die vuilniszak met pillen. Sandra had een hele rij Tupperwearbakjes staan met Post-Its met tijden en dagen van de week. Een behoorlijk administratie inderdaad. En dan regelmatig bij het doktersbezoek zorgen dat je van het juiste medicijn de juist herhaalrecepten krijgt.