24 jun. 2013

1e controle in Leiden

Vandaag, 24/6, stond de 1e controle in Leiden gepland. Vrijdag was dat al in het MST te Enschede gebeurd en nu dus in Leiden.
Samen met Marlies (chauffeur) waren we rond 09.00 uur vertrokken. De reis ging voorspoedig, want we waren na twee uren en zonder file (hoe is het mogelijk) al in het LUMC gearriveerd. We waren dus te vroeg en dat resulteerde in extra lang wachten op m'n beurt.
Maar uiteindelijk mocht ik de spreekkamer binnen. Vervolgens werd het hele lijstje van 'hoe is het hiermee en hoe gaat het daarmee' afgewerkt.
Het eindresultaat van de evaluatie viel niet tegen. Tot nu toe gaat het volgens schema. Ook 'de getallen' laten een stijging zien. Vrijdag jl. waren de trombocyten nog 13. Nu waren ze, mede dankzij de twee zakjes met bloedplaatjes, alweer gestegen naar 183. Ruim voldoende dus.
En de leukocyten. Gisteren bleken die nog 0,2 te zijn. Vandaag in Leiden was dat alweer gestegen naar 0,3. Uiteindelijk is het de bedoeling dat die leuko's verder stijgen naar minimaal 4.0! Die moeten dus nog even goed hun best doen:)
Dat die leuko's alweer aan het stijgen zijn, kan ik merken aan de 'fijne' candida in m'n mond. M'n tong en mond zijn aan de beterende hand. Het eten gaat nog niet top, maar het praten gaat alweer iets beter.

En wat nu ook is gebeurd .....is het uitvallen van m'n haar. M'n baard heb ik vanmorgen al afgeschoren en morgen volgt m'n hoofdhaar. Kaal word ik toch. Nou, dan kan ik het beter een handje helpen. Daarmee voorkom ik dat overal in ons huis m'n haren liggen. Dat vinden wij niet zo fris.
En ach, een kale kop vind ik helemaal geen probleem. Ik heb het al twee keer eerder gehad. Ik vond het mij toen eigenlijk wel goed staan. En ook Mark en Jasper vonden het toen helemaal top.
Gelukkig is het 'zomer' en hoef ik buiten dus geen muts op. En tegen de zon hoef ik ook niets op te zetten want.......die is er niet!!

2 opmerkingen:

Johnny en Bea zei

Fijn dat alles zo voorspoedig gaat en dat ook die nare candida op z´n retour lijkt te zijn ...de truuk met de kwast zal vast ook geholpen hebben he en dan natuurlijk de weerstand die weer aan het herstellen is ws. Nou hopelijk gaat ´t vanaf nu weer in een stijgende lijn en wordt deze behandeling een hele succesvolle :)
Sterkte nog ff en lekker kalmpjes aan doen he
groetjes van ons allemaal xx

yvonne zei

heel fijn dat het de goede kant op gaat en uhh een kale kop is mode geloof ik, dus dat maakt ook niet uit.
het betekent wel een einde aan de rustige periode van marlies . . . want volgens mij kun je net zo goed kletsen als schrijven!
doei liefs van mij