19 okt. 2010

SCT:dag 13

Vandaag goed bericht. De stijgende lijn is ingezet! M'n leukocyten waren een aantal dagen niet meetbaar met een lagere waarde dan 0,1. Maar vandaag was het WEL meetbaar. Oké, ook 0,1, maar in ieder geval meetbaar! Daarbij is het natuurlijk ook een duidelijk teken dat de herstelperiode is begonnen. Wanneer de teller op 0,3 staat, mag ik het ziekenhuis verlaten. Met de overige bloedelementen (hb-gehalte en bloedplaatjes) gaat het ook nog steeds uitzonderlijk goed. Vooral met het hb-gehalte. Dat staat nog steeds op 8,3! Die waarde hebt u hoogstwaarschijnlijk ook!. Hoe is het mogelijk. En de bloedplaatjes blijven boven het kritieke getal 10. Want bij 10 of lager dien ik een transfusie te krijgen. Ook dat is nog niet nodig.

Het is nu dinsdag. Als het zo doorgaat, kan het maar zo zijn dat ik zelfs vóór het weekeinde thuis ben! Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Maar, laat ik maar uitgaan van zaterdag of zondag.....Krijgt m'n hematoloog misschien toch gelijk :)
Nou, die 'weddenschap' wil ik graag verliezen!

4 opmerkingen:

Jacomijn's Blog zei

Dat zijn mooie berichten!!
Hopelijk blijft dit aanhouden en kun je snel richting huis!

SandersBlog zei

In dit geval ben ik vóór de stijgende lijn! Ik duim voor je leuko's en je plaatjes! Je bent een bikkel, Jan!
Groetjes Sander

Johnny en Bea zei

Prachtig nieuws en ben benieuwd of ze je voor 't weekend al weer lekker naar huis sturen ..fijn dat alle waaardes zo goed zijn!!
Groetjes en sterkte nog even daar!

marian zei

Hoi Jan,
Dat zijn nog eens goede berichten, volhouden dus en nog veel sterkte. Tot in het weekeind aan de Kottendijk?
groeten,
Marian en Cor.