12 okt. 2010

SCT: dag 6

Het is alweer dag 6. Dat gaat toch wel lekker snel. Maar, nog niet snel genoeg als ik bedenk dat ik hier hoogstwaarschijnlijk tot volgende weekeinde moet blijven. 'k Heb het wel gezien hier. Ondanks alle uitstekende zorgen en het uitermate vriendelijke personeel, blijft het een steriel ziekenhuis. Juist in mijn situatie wordt alles zeer goed schoongemaakt met allerlei middeltjes. Dat spul ruik ik bijna de hele dag. Dat staat soms erg tegen en veroorzaakt soms kokhalsneigingen.
Vandaag ook weer. Kreeg ik heerlijke bami. Ik heb niet veel eetlust, maar bami lust ik graag. Maar ook deze maaltijd verdween vervolgens in het toilet. 'k Werd opeens misselijk en daar ging de bami.
'k Had gelukkig nog een restantje. Dat smaakte vervolgens ook goed en ....bleef binnen :)

Ja, ik maak wat mee op zo'n dag.

Verder heb ik net als gisteren veel op m'n bed gelegen. Hoewel ik mij beter voel dan gisteren, voel ik me nog steeds lusteloos en heb ik weinig energie. Na het typen van deze blog ga ik weer op bed liggen. Heerlijk liggen dommelen en luisteren naar radio 2. Ook wel een keer lekker :)

Vanvond Nederland-Zweden. Ik gok op 2-1 voor Nederland.

1 opmerking:

Johnny en Bea zei

Ja 't gaat idd.best snel...nog een 'paar' nachtjes Jan en dan ben je hopenlijk weer te bewonderen in ons straatbeeld ;)...hahaha...nou heerlijk uitrusten en relaxen nu het nog kan ,je bent natuurlijk ook best veel slaap tekort gekomen door al die dexamethasonpillen de afgelopen tijd ,daarbovenop nog eens deze behandeling ,geen wonder dat je daar moe van wordt ,hoorden van Marlies dat je inmiddels een iets minder smerig goedje hebt om mee te spoelen ,das ook wel fijn natuurlijk,misschien kan je de schoonmaakmiddelen geur een beetje maskeren met een geweldige parfum??!!
Nou we hopen dat morgen de misselijkheid een beetje minder zal zijn en verder lekker slapen en dommelen dan maar he...
groetjes en veel liefs van ons allemaal hier en alvast van harte gefeliciteerd met je morgen jarige zoon natuurlijk!!