13 okt. 2010

SCT: dag 7

Nou jongens en meisjes, het beeld van mijn situatie is nog niet veel gewijzigd. Nog steeds hondsmoe en daardoor lig ik veel op bed. Veel slapen en dommelen. Dat kan ik in die situatie nog het beste volhouden.
Weinig spannends te melden dus.
Ik had veel last van snelopkomende misselijkheid. Dat resulteerde telkens in een gang naar de wasbak. Heel bar! Tegen die misselijkheid krijg ik nu medicatie.
Het eten gaat ondanks deze situatie gelukkig redelijk goed. Maar, doordat ik veel minder eet dan  gewoonlijk, ben ik al 5 kilo afgevallen.
Misschien kom ik als een slanke adonis eind volgende week weer tevoorschijn :)

En jammer natuurlijk dat ik de verjaardag van Mark moet missen. Hij is vandaag 20 jr. geworden.

Tot morgen :)

5 opmerkingen:

SandersBlog zei

Gefeliciteerd met je zoon, slanke adonis!

Han en Hettie zei

Hoi Jan,
Hopelijk gaat de misselijkheid snel over en kun je deze periode positief afsluiten. Van harte gefeliciteerd met Mark's verjaardag! Groetjes uit de Kottendijk waar de nieuwe parkeerplaatsen al bijna gerealiseerd zijn. Groetjes, Han en Hettie

Anoniem zei

Hoi Jan, wij wensen je heel veel sterkte in het ziekenhuis. Gelukkig zit de eerste week er bijna op en kun je beginnen met aftellen. Hou je taai en zet hem op! Groeten Johannes en Joke

Joke zei

Hoi Jan, heel veel sterkte in het ziekenhuis en zet hem op. De eerste week zit er bijna op, het aftellen kan beginnen. Hou je taai en zet hem op. Groeten Johannes en Joke.

Johnny en Bea zei

We hopen dat de medicatie je van die nare misselijkheid af helpt ,want een slanke adonis is natuurlijk nooit verkeerd ,maar een wandelende 'tak' in de straat is natuurlijk niet de bedoeling he;)
Verder gewoon lekker blijven dommelen en slapen ...schijnt ook een heel goed medicijn te zijn.
Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jarige en nu dus alweer 20 jarige zoon Mark...zijn nog ff langs geweest met Liam voor een kopje koffie met gebak en om een kleinigheidje voor het huis en wat tegoedbonnen langs te brengen:)
De handdoeken zijn prachtig!!