23 sep. 2012

Vakantieblogjes 12


De vakantieblogjes lopen ten einde, want ons verblijf in Bourgogne zit erop. Morgenvroeg vertrekken we weer richting Holland. Naar ons mooie Twente :)
Inderdaad iets eerder dan gepland. Reden: regen!
De vooruitzichten zijn zodanig dat de kans op regen voor de komende dagen meer dan 80% is. Dat vinden wij wel een beetje veel. Voor de Bourgogneboeren was deze voorspelling in ieder geval voldoende reden om ook vandaag (zondag) nog hun Grand- en Premium Cru-druiven te plukken.

Op het moment dat ik dit type hebben wij de boel al rijklaar staan en hebben wij met onze aardige en bijzonder geestige Belgische buren afscheid vam elbaar gelomen...hik :)

Vanmiddag konden we daarvoor nog heerlijk buiten zitten. Het was rond de 23 graden. Maar vanaf morgen is het gedaan met die pret. Daarom rap naar Twente.
En zoals vaak wordt gezegd: het leukste van vakantie is thuiskomen.
We vinden het inderdaad niet erg om naar huis te gaan. Maar wanneer de omstandigheden het toelaten, gaan we dit volgend jaar zeker herhalen!

Foto:
Onze overburen gingen gezellig BBQ-en, waarbij ik vermoed dat ze uitsluitend rookvlees hebben gebruikt. De brandmelders in de caravans van hun buren gingen spontaan af en de brandweer stond zelfs op het punt van uitrukken, zoveel rook!
Uiteindelijk heeft'ie de handel gedoofd en zagen we ze later gezellig aan de boterham. Ook lekker :):)


Geen opmerkingen: