11 sep 2012

Vakantieblogjes 2


Gisteren,10/9, begon de dag wat grijs en op onze camping zelfs met regen! Tuurlijk, de Ten Voordetjes zijn weer eens op vakantie :(
Maar, dat veranderde al snel. Het werd zelfs behoorlijk warm! 28 graden gaf het dashboard van onze auto aan. In tegenstelling tot je zou verwachten hebben we niet heerlijk van het warme weer genoten, maar zijn we de hele dag op pad geweest om naar een andere camping te zoeken.

Bij aankomst op zondag zagen we het al meteen. Het is hier te vol en te druk. Daardoor waren er nog maar slechts enkele (minder fraaie) plaatsen over. Ook dat nog! Na korte tijd bleek de door ons gekozen plaats geen goede keuze. Achter ons bleek een laut sprechende deutscher en naast ons een gezin met twee jonge kinderen te staan.
Ons vermoeden bleek uit te komen: regelmatig blèrende kinderen!!
Daar hebben wij nu even geen zin aan. Die tijd hebben we jaren geleden gehad. We hebben nu behoefte aan rust. Wegwezen dus!!

Na gisteren 4 campings in de omgeving te hebben bezocht, kwamen we uiteindelijk terecht op de camping waar we nu staan. Een mini-camping met slechts 20 plaatsen met, zeker voor die omvang, opvallend goede voorzieningen! Zoals u door deze blog ziet, beschikt de camping o.a over wifi.

En wat bleek: deze door ons als laatste bezochte camping bevond zich slechts op 10 km afstand van de camping waar we wilden vertrekken. Hebben we de overige 120 km voor niets gereden. Zul je altijd zien. Het is altijd de laatste of de onderste.

En ook dit campinkje bleek bijna vol te staan. Tjonge, wat een crisis in Nederland. Er waren nog slechts een(1) plekken vrij. Toevallig ook nog een leuke met de zon op de voorzijde.

En......rust en gemoedelijkheid. Heerlijk!

Geen opmerkingen: