5 mrt. 2009

Mark & z'n paps

Met Mark gaat het naar omstandigheden goed. Het gevoel in z'n voet en tenen is weer op het normale niveau. Tengevolge van het zgn. compartimentensyndroom had hij namelijk geen gevoel meer in z'n tenen. Dat was één van de signalen dat het niet goed ging met z'n been en er dus sprake was van dit syndroom. Maar gelukkig gaat het nu de goede kant op. De arts, fysiotherapeut en het verplegend personeel zijn tevreden over de situatie zoals die nu gaat.
Vervelend is alleen dat Mark niet morgen, vrijdag 6/3, wordt geopereerd om de beide wonden aan z'n been weer te sluiten, maar pas maandag 9/3. Dat is flink balen voor hem, want dat houdt in dat hij nog langer in het ziekenhuis moet blijven. Hij heeft het daar inmiddels wel gezien. Hoogstwaarschijnlijk ligt hij daar volgende week ook nog.
Aan de andere kant is dat ook wel weer 'leuk', want dan ligt niet alleen Mark, maar ook ik in hetzelfde hospitaal.

Maandag 9/3 wordt namelijk niet alleen Mark, maar ook ik geopereerd. Zoals ik al eerder schreef wordt m'n navelbreuk gerepareerd. Vanaf maandag a.s. ligt dus de helft van de ten Voordetjes-familie in het ziekenhuis! Is dat toevallig of is dat toevallig!
Marlies en Jasper hebben met ingang van maandag huisarrest, want een ongeluk is zo gebeurd en voor je het weet hangt de complete familie aan een infuusslang! Lopen we daarbij ook nog een grote kans dat we de ziekenhuiskosten zelf moeten betalen omdat 'familie-uitjes' niet onder de polisvoorwaarden vallen..... Stel je voor zeg!
Kunnen we wel lekker buiten de daarvoor bedoelde uren bij elkaar op bezoek......:)

Ik ben inmiddels al druk bezig om te regelen dat Mark en ik op dezelfde kamer komen te liggen. Dat lijkt nog niet zo simpel, omdat Mark een zgn. traumapatiënt is en ik een algemeen chirurgische. Die soorten liggen nooit bij elkaar. De komende dagen maar eens enkele 'kruiwagens' binnen het MST activeren. Dat werkt meestal goed bij dergelijke situaties :)

Het vlekje op z'n kin is een lichtschijnsel tengevolge de flits van de fotocamera

1 opmerking:

Anoniem zei

JAN en MARK,

Sterkte gewenst en een spoedig herstel.

Hans Blom
Almelo