13 mrt. 2009

Gezin weer compleet

Gisteren, donderdag 12/3, was het voor Mark eindelijk ook zover. Hij mocht naar huis. Het was niet alleen vanwege mijn operatiesituatie dat ik samen met Marlies Mark niet kon ophalen. Ik lag rond die tijd namelijk zelf ook weer in het ziekenhuis....................heerlijk te snurken vanwege een Jansen-Steur cocktail (Dormicum). Ik moest die dag een beenmergpunctie ondergaan en daarvoor laat ik mij comfortabel drogeren met dat goedje. Die punctie doet namelijk behoorlijk 'Au' en onder invloed van die cocktail merk ik er helemaal niets van. Heerlijk!
Na het ontwaken uit dromicumland zat Mark ......IN MIJN STOEL !!! Die zit niet alleen heerlijk, maar heeft ook een bijpassend voetenbankje en dat komt nu dus goed uit! Die ben ik de komende weken dus kwijt :(
Maar als die stoel doorslaggevend is om zijn been weer helemaal in orde te laten komen, mag hij z'n hele leven zo vaak als hij wil in die stoel zitten!
Vandaag, 13/3, is de fysiotherapeut bij Mark op bezoek geweest. Ook hij was hoopvol over de kansen op volledig herstel. Dat hoorden Mark en wij natuurlijk graag en stelde ons in onze toch latent aanwezige zorgen hierover ook weer enigszins gerust.
De opdracht aan Mark is simpel: Zorg goed voor jezelf, forceer niets en oefenen, oefenen en nog eens oefenen.
Wordt vervolgd.

Dit voorlopig even niet

1 opmerking:

freerk zei

Nou dan heb je "mazzel" gehad met die punctie. Ik heb er een gehad ivm met het vaststellen van Waldenstrom (ja, we zijn familie, want is een broertje van Kahler) en kan je verzekeren dat het zonder drugs behoorlijk au doet.
Specialist moest ook nog 2x prikken, omdat hij het gat wat hij geboord had niet terug kon vinden. Ik moest er behoorlijk van zweten :(
Ik had van te voren nog gevraagd naar een shotje dormicum, maar dat was niet nodig volgens de specialist. (dus wel!!)

Mijn oliepeil/Igm staat inmiddels op 18, maar ik voel me nog redelijk goed.
Krijg morgen de uitslag van mijn periodieke APK. Duimen dus.

Heel veel sterkte en...
Carpe Diem.

groeten,

Freerk