20 jun 2012

Vakantieblogjes: 1

Geen Drome, maar Drenthe is het geworden. Dwingeloooooo om precies te zijn. Met enige vertraging toch nog op vakantie :) En als het net of bijna net zulk mooi weer blijft als gisteren (19/6), dan hoor je de Ten Voordetjes niet klagen :)
Dit jaar is voor ons de eerste keer dat wij buiten de (zomer)schoolvakantie zijn gegaan. Maar dat is aan de bezetting van de camping nauwelijks te zien. Tjonge wat een crisis in Nederland. De camping staat bijna vol! Veel grijze golf en pensionada's.
Maar ondanks de bezetting konden wij nog een heerlijk rustig enigszins besloten plekkie vinden.

Hoewel rustig?! Op ongeveer 50 meter afstand staan 70+ buren. Ik vraag me na gisteren af hoe het mogelijk is dat zij met elkaar zo oud zijn geworden. En dan ook nog de behoefte hadden om gezellig te gaan kamperen!!
En dat treffen wij natuurlijk weer. Helemaal vanuit Frankrijk zijn wij naast dit stel neergestreken.
De hele dag hebben wij kunnen 'genieten' van de onderlinge onenigheid en het gevit op elkaar. Lekker luid, zittend in de zon bij hun voortent. We konden alles nagenoeg woordelijk verstaan! Haar vage huisarts, haar al jarenlange tekortkomingen, zijn onverbeterlijke betweterigheid, haar schofterige familie. Alles kwam aan de orde. Ze hoeven zich niet meer aan ons voor te stellen. We weten nu precies wie ze zijn :)

Even was het wel leuk, genieten zelfs. Maar na een paar uren waren we het toch wel zat moet ik zeggen.
Wat ik toen heb gedaan?
Nog niets. Maar als dat dagelijkse achtergrond 'muziek' gaat worden, zal ik hen verzoeken hun gehoorapparaten toch eens beter op elkaars frequentie af te stemmen. Dan kan het allemaal misschien wat minder luid.

Gekissebis is prima. En dat je elkaar in het zicht van de eeuwige jachtvelden het leven nog even flink zuur maakt, moet je vooral doen, maar laat ons er lekker buiten!
Wij willen genieten, ontspannen en regelmatig romantisch het glas heffen!!

2 opmerkingen:

Rob zei

Die bejaarden van tegenwoordig......

Johnny en Bea zei

Hahaha ...geweldig ...zoals je dit ook weer beschrijft ...helemaal in een deuk hier allemaal :)