17 jan. 2013

Update

Even een update met betrekking tot m'n m-proteïne en m'n linker-been.

Het is nog te vroeg voor defintieve conclusies, maar de situatie lijkt zich positief te ontwikkelen.
Ik ben nu ruim een week verder met de verhoogde dosis (25 mgr) lenalidomide.Vorige week woensdag (9/1) ben ik ermee gestart. Toen had ik nog behoorlijk last van m'n linkerbeen. Ongemakkelijk lopen met flammende pijnscheuten in het deel van kruis tot kuit. Best vervelend.
Maar na een paar dagen pilletjes slikken merkte ik al een aanmerkelijke verbetering. De pijn in m'n been is verdwenen, waardoor ik nu weer normaal en pijnloos kan lopen. Dit wekt de indruk dat de lenalidomide nog effectief is.
Wat nu nog resteert is een vervelend zeurende plek linksonder in m'n rug. Volgens mij zit daar de bron van de ellende: vermoedelijk een kahleractiviteit.
Ik hoop dat die ook door de hogere dosis lenalidomide wordt aangepakt en binnenkort zal verdwijnen. Ik geef dat spul daarvoor tot en met het komende weekeinde de tijd. Indien er maandag (21/1) geen aanmerkelijke verbetering is opgetreden zal ik het medisch geschoolde personeel van het plaatselijke hospitaal verzoeken om nader onderzoek te doen. Het resultaat daarvan kan ik dan meteen bespreken tijdens het al geplande consult bij m'n arts (29/1).

Het is dus nog even spannend hoe het geheel zal verlopen.

5 opmerkingen:

Yvonne Zwart zei

Ha Jan, gelukkig dat die snoepjes wat helpen!En voor de rest? We gaan gewoon er van uit dat ook dát weer reg sal kom!
liefs yvonne

Anoniem zei

Hoi Jan, je verhaal klinkt positief. Hou je taai en zorg goed voor jezelf. Groeten Johannes en Joke

SandersBlog zei

Goed, Jan. Je moet er bovenop zitten. Succes met de Revlimid 25. Hopelijk heb je er niet te veel last van.
Groet,
Sander

Hanny Noorman zei

Sterkte met alles!

groetjes,
Hanny

Johnny en Bea zei

Hoi Jan ,
Nou gelukkig toch een beetje positief nieuws ,hoop dat de vervelende plek onder in je rug ´slechts´het gevolg is van een tijdje geforceerd en anders lopen door de pijn in je been en dat het snel weg trekt. Maar blijft dus nog wel even spannend en als ´t nog niet weg is mooi laten onderzoeken maandag . Sterkte nog en kalm an he xx