31 aug. 2010

4 en Goed Doel

                  
4:        
Vandaag werd ik weer verwacht bij m'n behandelend arts Dr. de Groot. Tijdens mijn drie-maandelijkse kuur en onderweg naar de autologe stamceltheraipe (SCT), zien of spreken we elkaar elke maand. Die frequentie zal tijdens de SCT behoorlijk toenemen, want dan wordt dat in het begin dagelijks en als er na het toedienen van de nieuwe stamcellen geen complicaties optreden, wekelijks. 't Is een sympathieke man, dus dat scheelt :(
Vandaag dus ook de uitslag van de waarde van mijn M-proteïne. Die bleek 4 te zijn,. 2 minder dan de vorige keer. Vóór aanvang van de kuur was het 14, vervolgens na de 1e kuurcylcus 6 en nu dus 4. Niet zo'n spectaculaire daling als de 1e keer, maar toch nog voldoende om niet af te wijken van de voorgenomen autologe SCT. De start ervan staat gepland op maandag 4 oktober a.s.

Morgen begin ik aan de laatste kuurcyclus en daarmee ook aan de laatste 4 dexamethason-pillen.Ik zie er nu al naar uit. Heerlijk! Eindelijk een eind aan de nare fysieke pieken en dalen. Morgen slik ik weer zo'n gifpil. De 1e van die vier. Donderdag- en vrijdagnacht kan ik dan beter m'n pyama in de kast laten liggen en achter m'n pc blijven zitten om vervolgens zaterdag en zondag als een uitgebluste zombie op de bank te hangen.
Gelukkig wordt het aanstaand weekeinde mooi nazomerweer. 'k Denk dat ik lekker in de tuin op een longchair ga hangen. Elk nadeel hep zo z'n voordeel  :) :)

Goed Doel:
Nee, Marije loopt er niet tussen! Dat doet ze pas op 9 en 10 sept !
Tot heden heb ik in deze weblog geen aandacht gevraagd voor een goed doel. Enerzijds is dat niet de bedoelling van mijn blog en anderszijds....welk goed doel moet ik kiezen?! Het KWF ligt voor de hand, maar het KWF is niet de enige die actief is binnen de wereld van de kankerbestrijding. Er moet dus een speciale aanleiding zijn. En kijk! Die is er deze keer. En wel in de persoon van de vrouw van de jongste zoon van mijn zus Ine, mijn neef Rogier. En z'n vrouw heet Marije.........Kunt u het nog volgen?? Anders leest u het nog een keertje over. Het is dus de vrouw van m'n neef :)

Marije gaat op donderdag 9 en vrijdag 10 oktober 2 X 30 kilometer wandelen en heeft mij gevraagd om  hiervoor bij u via mijn blog geld los te peuteren. Geld voor een goed doel dus en wel de Stichting A Sister's Hope. Het komt dus goed terecht.
Deze stichting zet zich in om meer en beter onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Het ING-nummer van deze stichting is 29 47 137 en als u daarbij het deelnemersnummer van Marije vermeldt (1555), dan hebt u daarmee haar wandelkilometers gesponsord.
Zo'n lieve meid, want dat is het, laten we toch niet voor niets blaren op de hakken lopen?! :)

1 opmerking:

Johny en Bea zei

Het blijft dus mooi dalen en dat is toch weer positief he en als je 't naast de 14 zet is 't toch al met al behoorlijk spectaculair dat dat zo snel gegaan is...nou we wensen je sterkte de komende paar 'slapeloze' weekendjes,want dat breekt een mens natuurlijk ook wel op he .
groetjes van ons allemaal