3 jun. 2010

Wifi en Spider

Wifi:
Hè,hè. Eindelijk heeft de camping de internetverbinding weer voor elkaar. Toen wij arriveerden bleken er problemen met de internetverbinding op de camping te zijn. Niet alleen de campinggasten, maar ook de campingbeheerder zelf bleek verstoken te zijn van de digitale snelweg. Maar gelukkig heeft een monteur gisteren alles weer hersteld.
Helemaal top is het niet, want nadat wij ons kampement hadden opgeslagen, bleken wij precies buiten het bereik van de wifi-antenne te staan. Hebben wij weer :( :(
Om te kunnen internetten en bloggen moet ik naar een winderige serre dicht bij de receptie.

Maar, dit is dan ook het enige kleine minpuntje
. Sinds gisteren (2/6) is de zomer echt begonnen en genieten wij van een zonovergoten vakantie.

Spider:
Gisteren was ook de dag dat Jasper (onze jongste zoon) z'n rijbewijs bij de gemeente kon afhalen. Ja!! Hij is in één keer voor z'n rijvaardigheidsexamen geslaagd. Knap hoor!
En als cadeautje mocht hij de sportbolide van z'n suikertante, een 6-cilinder Alfa Spider, lenen om wat rijervaring op te doen. We kregen 's-morgens een sms'je van Jasper: "Paps en Mams. Ik kom met Mirthe (z'n vriendin) naar jullie toe".

En daar kwamen meneer en mevrouw in die blitse auto aangereden. Stel je voor zeg: Net je rijbewijs en dan samen met je vriendin de hele dag in zo'n auto mogen rijden.
Menigeen met meer rijervaring zou graag willen ruilen!
Het staat'em wel goed...zo'n blitse kar :)Geen opmerkingen: