29 mei 2010

't Zit erop en Eindhoven

't Zit erop:
Zó, dat hebben we weer gehad. De bestralingen en de MRI-scans zitten erop. Nu maar hopen dat die bestralingen hun werk goed doen en die kahlerhaard de nek omdraaien. Voor zover een kahlerhaard een nek heeft tenminste.
Donderdag vertelde de verpleegkundige van die afdeling dat Marlies ook welkom is om te zien hoe het allemaal in z'n werk gaat. Dat deed ze vrijdag en daarbij kreeg ze meteen de gelegenheid om foto's te maken.

Nu blijkt dat er in het bestralingsapparaat ook een röntgencamera zit. Daarmee is de betreffende plek des onheils goed te zien. De foto hier links is genomen in de controlekamer van de Clinac-bestralingskamer. U ziet een deel van mijn ruggewervel met aan de linkerzijde ervan de groen omlijnde plek waar de kahlerhaard zich bevindt. Dat hele gebied is dus de afgelopen week dagelijks bestraald.

Vanzelfsprekend heeft Marlies ook foto's gemaakt terwijl ik, gedeeltelijk ontkleed, onder het Clinac-apparaat lig. Om te voorkomen dat ik na het publiceren ervan bedolven
wordt onder brieven en mailtjes van hopelijk vrouwelijke aanbidders die mijn perfecte adonis-body niet kunnen weerstaan, heb ik besloten die foto's niet te publiceren.
Het is jammer. Ik begrijp het. Maar ik moet ook rekening houden met Marlies. Die duldt geen concurrentie :) :)

Eindhoven:
En morgen gaat het plenzen. Er is veel regen voorspeld. En ik zie dat het zelfs nu al regent. Maar dat interesseert ons geen moer, want wij gaan desondanks toch lekker met onze sleurhut richting de onveiligste gemeente van Nederland: Eindhoven. Lekker spannend !
Bij een dorpje in de buurt ervan hebben wij een leuke camping gevonden om een weekje onze zinnen te verzetten.
Gelukkig wordt het weer na morgen al snel beter en kunnen we hopelijk ook nog van droog en warm weer genieten. Dat gaat dus helemaal goedkomen :)
Ook tijdens dit tripje heb ik het voornemen om mijn blog bij te houden..............als het wifi op de camping tenminste werkt.

En Mark en Jasper dan ?
Tja, die gaan niet mee en passen op het huis. Daarnaast moet Jasper maandag a.s. rijexamen doen.........Ik denk dat'ie in één keer slaagt.

1 opmerking:

Rob zei

En nu maar hopen dat het geholpen heeft.

Cheerz!