8 jun 2010

Lierop zit erop, autorijden, stemmen en prikken

Lierop zit erop:
Het waren heerlijke dagen in Lierop. Een dorpje nabij Eindhoven. We kampeerden op De Somerense Vennen. Een voormalige bedrijfscamping van Philips. 't Was allemaal goed en keurig geregeld daar. Behalve het bereik van het aanwezige wifi-netwerk. Dat werkte uitsluitend in de directe omgeving van de receptie. Maar het werkte tenminste. Voor pc-hobbyisten als ik natuurlijk er-rug belangrijk.

En zoals bij de meeste vakanties, gaat de tijd te snel om. Inmiddels zijn we alweer enkele dagen thuis en typ ik deze blog op m'n thuis-pc.
Wat het weer betreft hebben we geluk gehad, want deze week wordt het toch iets natter.

Autorijden:
Jasper heeft z'n rijbewijs. Dat hebt u in vorige blogs gelezen. In tegenstelling tot z'n broer Mark heeft hij geen eigen auto en dat is duidelijk te merken. Onze auto maakt de laatste dagen overuren. De motor heeft zelfs geen tijd om af te koelen. Als ik ermee thuiskom en Jasper is toevallig thuis, dan staat Jasper al op het trottoir te wachten. Hij moet opeens opvallend vaak een boodschap doen of ergens naartoe.
"Nee pap, dat is te ver voor de fiets, dat moet echt even met de auto".
Flauwekul natuurlijk. Maar we gunnen hem z'n pleziertje in het autorijden (nog even). Enthousiasme moet je nooit in de kiem smoren.

Zondag 13/6 a.s. heeft'ie (alweer) mazzel. Dan mag'ie de bolide van z'n suikertante van Enschede naar Bloemendaal aan zee tuffen. De mazzelkont :)

Stemmen en prikken:
Morgen 9/6 stemmen én bloedprikken. Beide uitslagen zijn spannend en bepalend voor de toekomst. In beide gevallen hoop ik op de reductie van slechte cijfers!

Geen opmerkingen: