5 aug. 2009

Vakantieblog: dag 12

Vreselijk! Wat een kater was dat gisteravond tijdens de wedstrijd FC Twente-Sporting Lissabon.
Het leek de hele wedstrijd zo veelbelovend en uitgerekend één minuut voor het einde, in de blessuretijd, wordt het toch nog 1-1 en ligt Twente eruit voor de Champion League. Tja, 't Is jammer :(

Vandaag was het bloedheet in Zeeland. En er was weinig wind. Dat is hier meestal de verkoelende factor. Maar vandaag dus niet. En opeens........begon het zowaar licht te regenen. Omstreeks 15.00 uur begon het te sputteren en dat duurde verder de hele middag. Wij hadden er geen last van, want wij zaten onder de luifel heerlijk te lezen.

Wat ook opmerkelijk is. Er zijn weinig tot geen vervelende insecten. Ik heb nog geen mug gezien. Ook gewone vliegen zijn er nauwelijks en zelfs de in Nederland heersende wespenplaag is niet in Zeeland doorgedrongen. Althans niet in Renesse en omgeving. Zo hier en daar komt er eentje kijken, maar daar blijft het tot nu toe bij.
Dat is een mooie bijkomstigheid, want als hun aantal toeneemt kunnen die zespotige terroristen een vakantie behoorlijk vergallen.
Zoals ik al opmerkte zaten Marlies en ik vandaag een (ont)spannend boek bij onze caravan te lezen. Kwam er opeens een bontgekleurde straatmuzikant ons veldje oprijden. Op zijn ingenieuze muziekkar kon hij zich met verschillende muziekinstrumenten tegelijk begeleiden. Voor een straatmuzikant klonk het niet onaardig moet ik zeggen en zijn repertoire was breed. Van de beatles tot K3. Het duurde maar even tot ons veldje vol stond met campinggasten.

Toch leuk van de camping om zoiets te organiseren.Geen opmerkingen: