27 aug. 2009

Jelle en familieweekeinde

Jelle:
En 'opeens' bestaat ons gezin niet uit 4 maar uit 5 personen. Een Drentse ooievaar van het merk Opel leverde vorige week woensdag (19/8) onze nieuwe aanwinst af. We noemen hem Jelle, net als z'n vader en moeder dat doen. De geboorte is inmiddels ruim 18 jaren geleden en nu hebben ze Jelle dus bij ons achter de deur geschoven. Juist door die laatste actie maken z'n vader en moeder het zeer goed. "Eindelijk rust!", hoorde ik hen nog naroepen toen zij, nadat de laatste tas was uitgeladen, met gierende banden onze straat uitvlogen. Dat belooft dus nog wat!....


Nee hoor. Flauwekul natuurlijk. Jelle is een alleraardigste rustige jongen die deel uitmaakt van de nieuwe lichting UT-Twente studenten. Hij had nog geen geschikte woonruimte gevonden en komt een poosje bij de ten Voordetjes wonen om van daaruit naar een leuk studentenverblijf te zoeken.
Ook leuk voor Mark en Jasper, zo'n leeftijdgenoot.
Daarbij hebben wij z'n ouders een flinke poot uit kunnen trekken met betrekking tot het te betalen kostgeld. Dus we hopen dat het vinden van geschikte woonruimte behoorlijk zal tegenvallen :)

Oeps...dat had ik beter niet kunnen schrijven, want z'n ouders lezen deze blog ook.....
Familieweekeinde:
Komend weekeinde wordt naar verwachting bijzonder leuk. Dan houden we met mijn familie een neven- en nichtenbijeenkomst, waarbij de ouders ook zijn uitgenodigd, op een camping in de prachtige omgeving van het Twentse Reutum.
We gaan met onze caravans en tenten in de vorm een zigeunerkamp bij elkaar staan en bouwen zaterdagavond een dik feest rond dampende BBQ's en glazen heerlijk alcoholhoudend druivensap. Als het weer een beetje meewerkt, wordt het helemaal top. We hebben er zin in :)

Geen opmerkingen: