18 mei 2008

De Waal en de uitslag

De Waal:
Om een aantal dagen eerder dan gepland richting de Waal te vertrekken blijkt achteraf een goede beslissing te zijn geweest. Tot en met donderdag 16/5 hebben we prachtige dagen gehad. Voor vrijdag 17/5 hadden we plannen gemaakt om ergens lekker te brunchen en aansluitend te gaan fietsen op de Veluwe. Maar helemaal in de lijn van onze vakantietraditie was er behoorlijk wat regen voorspeld en dat begon die dag al vroeg. Fietsen is leuk, maar niet als het regent. Daarbij vertelde de transistorradio dat de neerslagkans op zaterdag 18/5 ook groot zou zijn. Toen we dat hoorden, was ons besluit snel genomen: inpakken en wegwezen.
Maar, zoals reeds opgemerkt, hebben we een aantal dagen toch heerlijk van de zon kunnen genieten en naar de bootjes kunnen kijken. Die bootjes waren leuk, maar na drie keer langs de Waal vinden we het nu genoeg geweest. De volgende keer naar iets anders. Ameland lijkt ons wel wat.

Uitslag:
Dinsdag 13/5 was de uitslag van het grote bloedonderzoek (weer) bekend. Het is inmiddels al het zoveelste grote onderzoek, maar toch blijft de uitslag altijd weer spannend. De uitslag bleek goed en in vergelijking met de vorige uitslagen constant. Zowel de kahleractiviteit (de hoeveelheid M-proteïne) alsmede de overige bloedwaarden zijn ongewijzigd. De uitslag komt overeen met hoe ik mij voel: goed en redelijk fit.
Donderdagmiddag 22/5 onderga ik een MRI-scan. Zoals ik eerder al schreef heb ik toenemende last van m'n linkerbeen en -heup. Met de MRI-scan kan worden gezien wat daar precies aan de hand is. 'k Ben natuurlijk erg benieuwd!
Dat wordt nog druk komende week. Dinsdagmiddag 19/5 m'n onderhoudsmedicijn, woensdag anderhalf uur aan het infuus voor een botversterkingsmiddel (APD) en donderdag dus die MRI.
Behoorlijk drukke hobby die kahler.

Volgende blog:
Zondag 25 mei komt er weer een volgende blog.

Geen opmerkingen: