26 nov. 2006

Heerlijk genoten van een zonnige dag

Vanmorgen leek het er nog niet zo op, maar gaandeweg de morgen kwam de zon tevoorschijn. Het werd een prachtige dag met vrij veel zon. Lekker weer om een mooie wandeling te maken. Helaas niet voor Marlies. Zij bleef thuis om te rusten. Na een bezoek aan m'n moeder heb ik samen met m'n sympathieke schoonzus een mooie wandeling gemaakt in Hof Espelo. Een mooi natuurgebied aan de rand van Enschede-Noord. Vlakbij dus. Het lopen ging uitstekend. Ontspannend zelfs.

Aan het einde van de middag aan iedereen een mail gestuurd waarin de geboorte van deze weblog werd medegedeeld. Hopelijk bevalt'ie goed en wordt het veel gelezen.

Rond 18.00 uur was het tijd voor de 1e kookles van Mark. Hij is nu 16 en het beleid bij de ten Voordetjes is dat de boys dan les krijgen in koken. Niet alleen water aan de kook brengen en klaar is Kees. Nee, alles erop en eraan. Voorbereiden, groente schoonmaken en aardappels schillen als dat nodig is, enz.
Mark koos ervoor om een witte bonenschotel te maken. Het smaakte heerlijk.

Zondag 17 december is de 2e les gepland.


1 opmerking:

Susan zei

Ha familie,

Dus bij de ten Voorde familie is het traditie om kookles te geven op je zestiende? Goed plan, dan komen Thomas en ik ook op kookles 17 december. Goed,Jan? Kunnen we vast nog heeel wat leren,neem ik aan!!
Dus zoals Mark op de foto staat zo worden pannen gebruikt? Zie je wel, ik wist dat wij wat verkeerds deden met die pannen!! Hahaha
Leuke en handige site trouwens.
Een dikke knuffel aan Marlies. Sterkte...

Dikke kus Susan