28 dec 2012

Gelukkig Nieuwjaar

V.l.n.r: Marlies, Mark, Naomi, Rianne, Jasper en Ikke

Zoals Marlies in de vorige blog vertelde, was er op 1e Kerstdag een mooie gelegenheid om voor de jaarlijkse gezinsfoto te poseren. Na enkele pogingen is het met de zelfontspanner toch nog aardig gelukt moet ik zeggen :)

Sinds de geboorte van Mark&Jasper sturen we onze familie, vrienden en kennissen elk jaar in december een wenskaart met een foto van de Ten Voordetjes. Kunnen diegenen die ons niet zo vaak ontmoeten toch zien hoe ons gezin groter groeit. Marlies en ik voornamelijk in de breedte en onze jongens en hun vriendinnen in volwassenheid :)
Vorig jaar telde de foto nog 5 personen. Dit jaar is Rianne, de lieve vriendin van Jasper, erbij gekomen.

U ziet, we zitten aan het ontbijt. Het kerstontbijt vormde dit jaar de start van een aantal bijzonder gezellige dagen. Zo vult iedereen deze dagen op z'n eigen wijze in. Voor ons betekende het vooral aandacht voor elkaar door veel samen te zijn, gezellig te kletsen en samen leuke dingen te doen. Nee, we doen dit niet alleen in december. Eind januari bijvoorbeeld gaan we met elkaar alweer enkele euri's 'doneren' bij een lokale eetgelegenheid om de verjaardag van Marlies te vieren. De kleur in het glas dat ik dan vasthoud is dan rood in plaats van geel!

Het leven is wel leuk!

Rest mij nog om u namens ons allen een zo gelukkig en gezond mogelijk 2013 te wensen!












5 opmerkingen:

Rona zei

Mooie foto en een leuke traditie. Vanaf hier willen we jullie ook een hele fijne jaarwisseling toewensen en een heel goed 2013 met hopelijk weinig ellende.

Groetjes Joop en Rona

Anoniem zei

Bedankt Jan voor al je lieve mailtjes van het afagelopen jaar. Ik wens jou, Marlies en de rest van je mooie gezin al het goeds toe voor het nieuwe jaar.
Groetjes, Monica

Anoniem zei

Bedankt voor de kaart!
Erg leuk! We willen jullie ook alle liefde en geluk wensen.
En dat meneer kahler nog heel lang in zijn hok mag blijven!

Een lieve groet

Thomas Susan Sam Nout

Y vonne Zwart zei

Hallo allemaal,

gelukkig nieuwjaar samen,en wat een gezellige foto!
liefs van mij

Yvonne Zwart zei

Zeguhhhh TenVoordetjes, is het niet weer eens tijd voor een update?
lieve groet, yvonne