29 aug 2012

Gezinsuitbreiding

   
Mark, onze oudste zoon, en z'n vriendin Naomi wilden graag 'gezins'uitbreiding en zondag 26/8 jl. is dat uitstekend gelukt
Nee, wij zijn geen Opa en Oma geworden. Dat zou leuk zijn geweest, maar Mark&Naomi willen eerst oefenen met een hond. Ze zijn nu de trotse opvoeders van een puppy. Een bijzonder lieve en rustige hond. Aandoenlijk om te zien.

Wij zijn eigenlijk niet zo van de honden, maar dit vinden wij toch wel een lief dier. Hij mag zelfs bij ons in de keuken scharrelen. Nou, dan heb je het als hond bij de Ten Voordetjes behoorlijk ver geschopt! In onze keuken ligt een gladde vloer en daar kan'ie, als'ie z'n poten tenminste op de grond houdt, geen schade aanrichten.

Maar Ryko (fonetisch is dat Raiko), zo heet de hond, heeft zich tot nu toe voorbeeldig gedragen en is mede daarom van harte welkom.
Het is een kruising tussen een Amerikaanse bulldog en een Australische Cattle Dog.........Nee, van een cattle dog hadden wij ook nog nooit gehoord. We moesten op internet zoeken wat voor een hond dat is. Och, het resultaat is best aardig. Leuk koppie heeft'ie. Volgens ons wordt het een behoorlijk stevig beest, want hij weegt met z'n 8 weken nu al 6 kg!!
Het is een reu

4 opmerkingen:

Johnny en Bea zei

Hoi Jan en Marlies,
Heb ff alle blogs gelezen ,had een behoorlijke achterstand en ff tijd tussen koken en eten door dus dacht kom zal Jan eens ff weer opzoeken ,altijd leuk leesvoer hier;), hebben al weer veel gelachen en blij te lezen vooral ook dat je waardes allemaal nog prima zijn !!
groetjes van iedereen hier

Yvonne Zwart zei

Ha Jan en Marlies,

Ja ik ben wel 'hondig' en wat een schattig pupje om te zien!
Maar oeps het is wel een kruising tussen twee niet al te makkelijke rassen . . . Als ik hen was zou ik maar snel op een goede cursus gaan met het pupje!

groetjes Yvonne

Anoniem zei

Hey hallo

Ik was even aan t google en wat zie ik een broertje van onze Bliksum! Wat grappig zeg..Misschien is het leuk af en toe een te laten horen hoe het gaat.

Groeten Loes
lusss"hotmail.com

http://www.freebits.nl/view.php?filename=594foto3.jpg

Johnny en Bea zei

Twee ´eigenwijze´,maar wel hele lieve en trouwe rassen ,maar idd. een puppycursus is nooit verkeerd natuurlijk ,hoorde dat ze dat ook al gaan doen ...prima plan Jan ;)
En wat leuk om ook nog een broertje tegen te komen hier van Ryko...