25 apr. 2011

Start van ons kampeerseizoen

                    
Het is 2e Paasdag en ik zit onder de luifel van onze caravan deze blog te typen. In februari hadden we het plan gemaakt om met Pasen ons kampeerseizoen te starten. Het was nog koud en nat, maar desondanks gokten we op mooi weer en reserveerden we een perfecte plek op natuurcamping Olde Kottink te Beuningen in ons mooie Twente. Slechts 25 minuten van ons huis :) Nou, u begrijpt dat wij daar geen spijt van hebben. Wat een mazzel met het weer zeg! 't Kan niet beter. Daarbij voel ik mij uitsteekbaar en lijkt de kahler stabiel laag. Wat wil een kahlerpatiënt nog meer ?!
Ruimte zat
En 't is niet alleen een prachtige boomrijke camping waarbij de plekken zo groot zijn dat de buren minimaal 15 meter verderop staan, maar ook een camping waar de beheerster elke zondag en dus ook op 1e Paasdag zelfs met roomboter gesmeerde krentenwegge voor haar kampeergasten serveert. Op een tafel bij de receptie had zij een groot plateau met tig gesmeerde plakken uitgestald en wie trek had kon een plak nemen. Hartstikke leuk.....en lekker natuurlijk.

Na vandaag zitten de Paasdagen er weer op en wij zien sommige kampeerders hun spullen alweer inpakken. Morgenvroeg drinken de meesten hun koffie op het werk. Wij niet. Wij blijven tot na de mei-vakantie en gezien de weersvoorspelling is dat geen straf. De Ten Voordetjes hebben eindelijk eens geluk met het weer. Na veel verregende kampeerpogingen kunnen we eindelijk eens genieten van een uitzonderlijk mooi voorjaar.
Straks na een mooie fietstocht een heerlijke cappuccino in Ootmarsum. Helemaal top :)
       
        

1 opmerking:

Hilly zei

Hallo Jan & Marlies,

Het komt jullie toe, alhoewel ik een heel klein beetje jaloers ben, natuurlijk!!
Jan, bedankt voor de boekentip. Ik heb het direct besteld en ook al gelezen. Het lijkt mijn verhaal.
Mooi beschreven, ontroerend!
Geniet van de vakantie!

lieve groet,
Hilly