8 jul 2007

Chirurg Marlies en waterskiën

Chirurg Marlies:
Op verzoek van Marlies zijn al 3 afspraken voor een bezoek aan haar behandelend chirurg (dr. H.J.) verschoven. Dit in verband met de second opinion in Groningen. In afwachting van dat onderzoek had het geen zin om bij haar chirurg langs te gaan.
Maar woensdag 4 juli was het dan zover. Het verslag van de 2e opinion was door dr. Said oet Grönin'g naar dr H.J. te Hengelo gestuurd. We hadden een afspraak om 10.55 en waren al om 13.15 uur aan de beurt. Het wachten viel deze keer dus erg mee .........
Ach, we troosten ons in de gedachte dat iedereen graag alle aandacht wil van zijn of haar arts. Wij ook. En vooral dr. H.J. kijkt niet op 5 minuten.
Het bezoek leverde, zoals we hadden verwacht, niets nieuws op. HJ nam het verslag met ons door en bevestigde wat erin beschreven stond. Precies zoals dat in de twee vorige blogs ook al is vermeld. Doorgaan op de ingeslagen weg. De volgende afspraak is in februari 2008.

Waterskiën:
Donderdag 5 juli heeft de moeder van Marlies in goede gezondheid de leeftijd van 85 jaren bereikt. 85 en in goede gezondheid! Als die mogelijkheid er zou zijn, teken je daar natuurlijk meteen voor. En als je haar nu ziet, is het eind der jaren nog lang niet bereikt. Kwiek en vol levenslust. Nogmaals van harte moeder :):)
Alle reden voor een feestje dus. En dat hebben we gebouwd op zaterdag 30 juni jl.
Een onderdeel van dat feestje was een partijtje waterskiën voor de liefhebbers. Hartstikke leuk zeg!
Nee, Marlies en ik hebben niet meegedaan, maar wel enthousiast gekeken, gefilmd en natuurlijk foto's gemaakt.
Mark en Jasper waren met hun neven, nichten en enkele sportieve ooms en tantes natuurlijk wel druk in de weer op de (kabel)waterskibaan van het Rutbeek.
Voor Mark en Jasper was het hun allereerste waterski-ervaring.
"laten we maar dicht bij de start gaan zitten, want let maar op. Die vallen na een paar meter al in het water", voorspelde ik Marlies.
Wat schetst onze verbazing. Meteen bij de eerste poging blijven die knapen nog staan ook!!
Potverdorie, wat mooi om onze jongens zo bezig te zien!!

Als een volleerd skiër laat Mark zich aan het einde van de route
naar naar de kant glijden


Ja, en dan de jarige moeder van Marlies. Ze zag iedereen bezig en dacht: "Dat wil ik ook!". Ze koos voor een wakeboard, maar verloor daarbij steeds haar evenwicht. Daarbij vergat ze ook nog steeds de lijn los te laten, met als gevolg dat wij haar constant aan de overzijde van de vijver met een haak uit het water moesten vissen. "Je hebt 80 jaar geleden toch zwemdiploma's gehaald! Zwem dan terug!!", riepen we steeds. Maar ach, ze vierde haar verjaardag en het skiën is nogal vermoeiend, dus haalden we haar in een kruiwagen steeds maar weer op................................... maar niet heus natuurlijk:):)

Geen opmerkingen: