17 okt 2012

Misschien toch niet zo goed


In m'n vorige blog leek alles nog uitstekend te gaan. M'n bloedwaarden waren ongewijzigd en ik had nergens last van. Prima voor elkaar zou je zeggen.
Maar, enkele dagen na het publiceren van die vorige blog kreeg ik toenemende last van pijn in m'n onderrug. Een tintelend en zeurend pijngevoel. Een pijn die ik tot m'n schrik herkende en exact overeenkomt met de pijn die ik had toen in 2006 de diagnose kahler bij mij werd gesteld. Toen bleek er een vuistgroot plasmocytoom op m'n heiligbeen te zitten. Niet fijn kan ik u vertellen.! Gezien de overeenkomstige pijnsignalen begrijpt u dat ik de vermoedelijke bui alweer zie hangen. Ik vermoed dat er weer zoiets aan het groeien is. Natuurlijk is het nog niet met zekerheid vastgesteld en kan het ook iets anders zijn, maar ik ben er niet gerust op.
Binnenkort zal het blijken, want vóór 30 oktober zal de uitslag van een nog te maken MRI-scan bekend zijn. Die dag word ik bij m'n hematoloog verwacht en zal ik met hem de situatie bespreken.

Tot die tijd nog even op m'n tanden bijten en voor het slapen gaan paracetamolletjes snoepen, want zonder die dingen kan ik verdorie van die zeurende pijnscheuten  niet slapen.
     

10 opmerkingen:

SandersBlog zei

Wat een naar verhaal, hopelijk valt het allemaal mee. Ik zal duimen

Anoniem zei

Ach Jan, wat jammer! het ging zo goed. Ook hier duimen we voor je en denken aan jullie. Warme groet, letterlijk en figuurlijk van J & J.

Yvonne Zwart zei

Hi Jan en Marlies, van dit bericht worden we niet blij, maar we blijven positief.
lieve groeten van mij

Johnny en Bea zei

He bah ...nou hoop dat je ongelijk hebt en dat het mee gaat vallen ....ook wij duimen natuurlijk allemaal heel hard mee sterkte hoor xx

Bas zei

Dat klinkt niet goed. En dan die onzekerheid tot eind van de maand. Wat een ellende voor jullie. Sterkte met de pijn en onzekerheid.

Hanneke zei

Hoort zich niet lekker aan, lijkt wel een "top" week te zijn in Kalherland. Kwam op blog van Sander al minder prettig nieuws tegen, onze moeder is ook weer goed bezig. Gaat lekker zo.
Veel succes en sterkte!
Groet
Hanneke

Anoniem zei

Sterkte Jan, ik duim voor je dat het mee mag vallen. Monica

Anoniem zei

Sterkte Jan, ik ga voor je duimen dat het allemaal mee mag vallen. Groet Monica

Frits&Esther. zei

Sterkte Jan.

Frits&Esther. zei

Heel veel sterkte Jan.