30 apr. 2012

Vakantieblogjes: blog 4 (slot)

      
In tegenstelling tot ons voornemen hebben we ons kampement opgebroken en zijn huiswaarts gekeerd. Te koud, te nat en te winderig. Vooral dat laatste was de afgelopen dagen een probleem. Ondanks het gebruik van extra lange en brede zandharingen, konden we niet voorkomen dat de zijflappen van de luifel telkens loswaaiden. Nou, dan waait het behoorlijk kan ik u zeggen. Dat in combinatie met de temperatuur was voor ons voldoende reden om vroegtijdig op te breken. Als we niet lekker buiten kunnen zitten en het beleg van je brood waait, zijn we er snel klaar mee.
Kamperen is harstikke leuk, maar dan graag met rustig weer en een aangename temperatuur.

In juni doen we een nieuwe poging. Dit keer sinds 2006 (het rampjaar van de diagnosestelling) weer een keertje in het buitenland. We hebben daarvoor nog geen concrete plannen, maar we denken aan (Zuid)Duitsland. Maar het kan zomaar zijn dat het Luxemburg wordt of zelfs America. Daar schijnt ook een leuke camping te zijn :)
      

3 opmerkingen:

SandersBlog zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Johnny en Bea zei

Was inderdaad niet echt weer om eens lekker te gaan kamperen ,wij waren ook lekker bezig bij de caravan/'t huisje van oma ,maar ook dat werk heeft vanwege de harde wind /kou en ook nog eens regen zowat een week stil gelegen ..maar he dat maakt ook allemaal niets uit ,geweldig dat het zo goed met je gaat ...houwen zo :)

SandersBlog zei

America, daar ben ik ook geweest in 1983. We hadden toen een baby, die deze zomer 30 wordt. Mooie camping in de Peel.....