17 jan 2010

Koken en betalen

U hebt het zelf gezien. En hoogstwaarschijnlijk hebt u er net zoveel van genoten als wij: het prachtige Nederlandse winterlandschap. Prachtig, hoe alles egaal bedekt was met een witte isolatiedeken van sneeuw, om maar even in termen van de huidige isolatiehype te spreken.

Maar als het, zoals vandaag zondag 17/1, dooit en regent, is er geen bal meer aan. Wat een pokkeweer zeg! Dit weertype motiveert niet tot veel activiteit. 'k Heb nog niet gedouched en loop nog in m'n zgn. huispak. Nou ja, ik loop niet. Ik zit natuurlijk achter m'n pc. Al lopend een blog typen is behoorlijk lastig. Daarbij is het draadje van het toetsenbord ook te kort.

Ik zit dus in m'n huispak. Een ruim zittend zwart trainingspak zonder ritsen. Heerlijk! Vandaag geen haast en alle tijd voor..........o.a. deze blog en...........vakantieplannen maken!
Als je daar mee bezig bent, wordt het vanzelf een beetje voorjaar. En daarbij, de voorpret van de vakantieplanning is bijna net zo leuk als de vakantie zelf. :)

De zomervakantie hebben we al geregeld. Dat wordt, net als vorig jaar, weer Zeeland. Renesse om precies te zijn. Dat beviel ons vorig jaar goed. En ook dit jaar willen onze jongens weer met ons mee...Hoewel.....! Eigenlijk is het andersom!

Natuurlijk vinden wij het leuk dat Mark en Jasper ook dit jaar weer met ons op vakantie willen. Maar, juist daarom hebben wij onze zomervakantie zowel qua bestemming als tijd (midden in het hoogseizoen) op hen afgestemd.
Dus, eigenlijk is het zo dat Mark en Jasper op vakantie gaan en WIJ mee mogen om......TE KOKEN EN ALLES TE BETALEN!!

Potverdorie! Nu ik dit zo schrijf kom ik er pas achter dat Mark en Jasper het slim hebben aangepakt. Zij hebben ons behoorlijk bij de neus, die slimmerikken! Zij een heerlijk ontspannen all-inclusive vakantie en wij mogen koken, alles op orde houden en als klap op de vuurpijl ook nog alles betalen!!!

Mar-lieees?!.......MARLIEEEEES! LUISTER 'ES. HIER KLOPT IETS NIET!!

1 opmerking: