30 jun. 2009

Hete dagen

Het waren en zijn nog steeds hete dagen. Niet alleen vanwege de hoge en benauwde temperatuur klotst het zweet in onze oksels. Nee, het is nu de tijd dat de 'schattebouten' van veel ouders en verzorgers wel of niet overgaan of net wél of toch niet zijn geslaagd voor een 'her'. Spannende tijden dus. Ook voor onze Jasper!
Jasper mag dankzij het nodige kunst en vliegwerk volgend schooljaar beginnen in het examenjaar Havo. Pfffff, het is hem uiteindelijk gegund. Ik schrijf met opzet niet 'gelukt', want die prestatie is vooral te danken aan zijn mentor en enkele Jasper goedgezinde leraren. Gelukkig vinden verschillende leraren hem ook een toffe peer en gunden ze hem op de valreep een paar herkansingen, anders was het mogelijk anders gelopen.
Maar, dat is nu al enkele uren verleden tijd en zijn wij bijzonder blij voor hem (en ons zelf) dat hij verder kan met z'n havo.

Wij zijn er dus helemaal aan toe, aan vakantie! :)
Hoewel, werken leidt ons ook af van alle sores en daarnaast vinden wij het heerlijk om na gedane arbeid lekker op onze longchairs van de avondzon en de meer dragelijke buitentemparatuur te genieten... Ja,wie niet? !
Relaxt luisteren naar tegen elkaar fluitende merels en een rustgevend vioolconcert zachtjes op de achtergrond. Fris wit wijntje erbij. Helemaal goed.
Lekker ontspannen kunnen wij gelukkig ook thuis

Geen opmerkingen: