13 mrt. 2012

Geen onderwerp, Lotgenotencontact en Delft

                
Het is tijd voor een nieuwe blog, maar ik heb een probleem......Ik heb geen onderwerp!
Meestal heb ik wel iets te melden of een onderwerp voor een leuk verhaal. Deze keer niet. Ondanks dat ik de afgelopen dagen erg druk ben geweest met van alles en nog wat.
M'n schoonmoeder is verhuisd. Op m'n werk is het druk en is van alles gebeurd. 'k Heb de vogelhuisjes schoongemaakt en opgehangen, m'n schoenen gepoetst. Maar ik heb geen idee waar ik het nu over moet hebben. Ik had enkele ideeën, maar daarbij twijfel ik of het interessant genoeg is voor een blog. Op een kulverhaal zit u natuurlijk niet te wachten. 
                                       
Wat misschien wel interessant is, is de aanstaande lotgenotenbijeenkomst van de CMWP. Naast het bovenstaande ben ik daar namelijk ook druk mee bezig. Deze keer niet alleen voor mijn regio Twente/Apeldoorn, maar ook voor de regio Groningen/Drenthe. Deze bijeenkomst is bijzonder, omdat wij een psycho oncologisch therapeute hebben uitgenodigd die een workshop gaat verzorgen over het thema 'de partner naast de patiënt'. Als (kanker)patiënt krijg je vaak de meeste aandacht. Dat is gezien de situatie vaak ook wel begrijpelijk. Maar, hoe gaat het eigenlijk met de partner? Wordt de partner niet vergeten? Want hij of zij krijgt het tijdens het ziekteproces van de patiënt ook behoorlijk te verduren! Tijdens deze lotgenotenbijeenkomst zal deze therapeute uitgebreid ingaan op dit thema.
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 7 april a.s.
    
 'k Zou zeggen: indien u lid bent van onze vereniging of bereid bent om lid te worden, bent u van harte welkom! Meer informatie over deze bijeenkomst kunt u lezen als u hier klikt.
De leden in de regio's Apeldoorn/Twente en Groningen/Drenthe, waarvoor deze bijeenkomst primair bedoeld is,  krijgen via mail of via TNT-post een uitnodiging toegestuurd.
  
En verder ? Nou, met de Ten Voordetjes blijft het verder gelukkig goed gaan. M'n sensorische neuropathie neemt niet verder toe. Het lijkt stabiel. So far so good :)
  
De komende dagen is mooi lenteweer voorspeld. Maar'es kijken of dat zaterdag 17 maart ook zo is, want dan gaan we met onze Kruidvat-treinkaartjes een cappuccino drinken in Delft. Schijnen ze lekkere cappuccino te hebben :):)
                  
                           

3 opmerkingen:

Rona zei

Hoi hoi.

Niets te melden???? Nou dat zou ik toch zeker niet zeggen. Je hebt heel veel te melden. En daarbij ook al schrijf je kul dan maakt het ook niet uit toch. Wie niet lezen wil leest niet. Ik wil wel lezen hoor. Ik ben heel erg benieuwd hoe het met de mede lotgenoten gaat. Ik kijk elke dag even op de site. Helaas gaat de bijeenkomst niet lukken want ik denk dat ik daar te moe voor ben. Maar het thema is uitstekend. Zeker de partner is heel belangrijk en heeft het heel zwaar omdat hij of zij zich wegcijferd. Ik merk dit thuis ook. Ook de rest van het gezin daar moet voor gewaakt worden. Ik wens je heel veel succes met de bijeenkomst.

Groetjes Rona

Gonne Venhuizen zei

Leuke stad Delft! Bij het Kodffiehuys (ik geloof dat je dat zo schrijft) hebben ze heerlijke cappucino! En nog veel meer.....veel plezier!

Groetjes, Gonne

SandersBlog zei

http://www.cmwp.nl/Actueel/regiobijeenkomsten/regio-myeloom-apeldoorn-twente-07-04-2012/